Info over pos materiaal, evenementen en bestellingen mbt Fantastic Beasts and Where To Find Them, Het complete filmscenario

Fantastic Beasts and Where To Find Them
het complete filmscenario


J.K. Rowling

Verschijnt 14 maart 2017

 

Wij helpen graag met evenementen, POS materiaal en bestellingen.

EVENEMENTEN

Wilt u een evenement organiseren rondom het verschijnen van Fantastic Beasts and Where To Find Them ? Dan hebben wij hieronder een paar handige tips en ideeën maar lees eerst de richtlijnen. Alle activiteiten worden op de website www.harrypotter.nl vermeld. U kunt de aankondiging of uitnodiging voor uw feest mailen naar vleandro@deharmonie.nl, wij zorgen er dan voor dat de tekst wordt opgenomen in het landelijk overzicht op deze website.

Boekhandels die iets bijzonders organiseren rond de lancering komen in aanmerking voor een financiële bijdrage van de uitgeverij.
Hiervoor kunt u uw begroting per email bij De Harmonie indienen, elouis@deharmonie.nl, wij laten u dan weten wat de bijdrage wordt.

 

Tips en ideeën

Richtlijnen voor een evenement

 

 

POS MATERIAAL

Via De Harmonie is een POS pakket te bestellen, bestaande uit twee A1 of A2 posters en 100 boekenleggers, of andere aantallen in overleg. Wilt u dit materiaal ontvangen, dan kunt u de bestelling mailen naar Vivian Leandro, vleandro@deharmonie.nl

Inlichtingen wat betreft bestellingen en uitlevering bij onze vertegenwoordiger:
Ef & Ef Media, Paul Impens & Ronald Rhebergen, 06 29108294 / 06 22424790, info@efenefmedia.nl