Info over POS-materiaal, bestellingen en evenementen voor Harry Potter en het Vervloekte Kind Deel Een en Twee

Harry Potter en het Vervloekte Kind Deel Een en Twee
J.K. Rowling, John Tiffany en Jack Thorne
Verschijnt 19 november 2016

Iedereen is druk bezig met de voorbereidingen, want een nieuw Harry Potterboek mag niet geruisloos verschijnen!

Wij helpen graag met evenementen, POS materiaal en bestellingen.

 

 

EVENEMENTEN

Wilt u een Harry Potter evenement organiseren rondom het verschijnen van Harry Potter en het Vervloekte Kind Deel Een en Twee? Dan hebben wij hieronder een paar handige tips en ideeën maar lees eerst de richtlijnen. Alle activiteiten rond de lancering van Harry Potter en het Vervloekte Kind Deel Een en Twee worden op de website www.harrypotter.nl vermeld. U kunt de aankondiging of uitnodiging voor uw Harry Potter-feest mailen naar vleandro@deharmonie.nl, wij zorgen er dan voor dat de tekst wordt opgenomen in het landelijk overzicht op deze website.

Boekhandels die iets bijzonders organiseren rond de lancering komen in aanmerking voor een financiële bijdrage van de uitgeverij. Hiervoor kunt u uw begroting per email bij De Harmonie indienen, elouis@deharmonie.nl, wij laten u dan weten wat de bijdrage wordt.

 

Tips en ideeën

Richtlijnen voor een Harry Potter evenement

Intekenlijst voor gebruik in de boekhandel

 

EMBARGOCONTRACT

Om de boeken op 19 november te mogen verkopen moet u het embargocontract invullen, ondertekenen en naar ons terugsturen: info@deharmonie.nl 

Hier kunt u het embargocontract downloaden

 

POS MATERIAAL

Op verzoek sturen wij een poster op A1 formaat toe en een verpakking met 100 Harry Potter-folders. Dit materiaal is gratis en te bestellen via Vivian Leandro, vleandro@deharmonie.nl

Begin november zal er bij het CB een POS-pakket beschikbaar zijn, bestaande uit een plafondhanger, twee A1 posters, 200 boekenleggers en een vlaggenlijn. Separaat is een display te bestellen met ruimte voor 28 exemplaren. Deze kunt u via onze vertegenwoordigers bestellen Ef & Ef Media: ronald@efenefmedia.nl

nederlandse-pos